2015. június 19., péntek

Beachside Love

Most, hogy már ezerrel tombol a nyár, ideje átnézni mik is az idei fürdőruhatrendek. Minden évben változnak az aktuális trendek, de ezeken kívül választhatunk időtálló, sikkes darabokat is, amikkel nem lehet melléfogni.
Itt egy kis összeállítás azokról a ruhadarabokról, amiket érdemes beszerezned az ide nyári szezonban:



A virágminta (főleg a trópusi) az idei év nagy slágere, nem csak a különböző ruhadaraboknál, hanem már a tengerparton is előfordulnak. Ha igazán trendi akarsz lenni, mindenképp szerezz be egy hasonló darabot!


Ha nem vagy annyira elégedett az alakoddal, vagy csak szimplán nem kívánsz magadból sokat mutatni, jó befektetés lehet egy magasított derekú fürdőruha alsó. Akár a felsőd is lehet kevésbé merész, ha toposabb változatot választasz az alsó mellé.


A fodros fürdőruhák igazán csajos és bájos kinézetet kölcsönöznek neked, ezért is megéri őket felvenni. Egy laza kendővel bármelyik tengerparti buliban megállják a helyüket.


Ha szereted az extra szabású/textúrájú/színű darabokat, akkor a Triangl bikiniket neked találták ki! Kicsit borsosabb az áruk, de ha befektetsz egy ilyen csodás darabra, biztosan nem bánod meg.


Az egybe részes fürdőruhákban fesztelenebbül mozoghatsz, és nagyon csinos darabokat is találhatsz, egyetlen hátrányuk, hogy napozáshoz egyáltalán nem ajánlottak (ha nem akarsz csíkosan lebarnulni).











Remélem tetszett ez a kis inspiráló bejegyzés! ☺

Ti milyen fürdőruhával indítjátok a nyarat?

Bori

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése