2015. április 29., szerda

Crop'n tops

Az idei tavasz-nyár szezon nagy slágerei a crop topok. Ez érthető, hiszen ki ne imádná ezeket a könnyed, nyárias felsőket? Egy meleg napon mi sem jobb annál, ha gyorsan belebújsz egy pólóba, és felveszel hozzá egy nadrágot/szoknyát. A crop topok nagy előnye, hogy rövidek, a hasat nem takarják (így szolidan tudsz villantani, ha a dekoltázsod abszolút nem feltűnő), mégsem mutatnak túl sokat. Egyetlen hátrányuk, hogy egy ilyen felső viseléséhez elengedhetetlen egy szépen kidolgozott has. De az ilyen csodás pólókért megéri, nemde?







A crop topok lehetnek laza vagy akár feszes szabásúak, ezért bármilyen eseményre hordhatod őket, csak egy jól kiválasztott darab kell, és máris indulhatsz is.



A magazinok és a kifutók már szezonokkal ezelőtt rákaptak erre trendre, csodás darabokat láthatsz szinte mindenhol. Egy kis inspiráció pedig sosem árt, így nyugodtan böngészd át a különböző magazinok oldalait!




A fesztiválszezon is mindjárt kezdetét veszi, ezért sem árt beszerezni egy két laza crop topot, amiket könnyen kombinálhatsz szinte bármivel. Érdemes kipróbálni a különlegesebb textúrájú és szabású darabokat, vagy akár egy gazdagon díszített felsőt is viselhetsz ilyen alkalmakkor.

Összegyűjtöttem pár crop topot, amik nekem nagyon tetszenek:





A végére pedig itt egy outfit! ☺

További szép hetet nektek! 
Bori

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése