2015. január 24., szombat

Nyaklánc Újdonságok

Mint ahogy azt mindenki tudja, a divat mindig változik, és ez nem csak a ruhák, hanem az ékszerek terén is így van. Most olyan nyakláncokat mutatok be, amik már egyszer divatba jöttek, és mostanság megint nagy népszerűségnek örvendenek. és olyanokat is, amik csak most jöttek divatba.




Fekete gumis nyaklánc: A grunge stílus újraéledésének köszönhetően újra népszerűek lettek az efféle nyakláncok (esetleg karkötők és gyűrűk is.) Különböző vastagságokban és színekben kaphatóak, de a legelterjedtebb így is a fekete.



Kristályos nyakláncok: Eddig nem nagyon hordta őket senki, de mostanában már a fiatalabb generáció is magáévá tette ezeket a nyakláncokat. Mindenképp pozitívum, hogy sokféle színben kapható, és tényleg nagyon szép (még én is elfogadnék egyet, pedig nem vagyok egy nyakláncos típus.)




A különböző medálokból mindig is sok fogyott, a választék pedig csak egyre nő.




Fatima keze medál: Sok mindenki hordja, hiszen nem csak dekoratív, hanem spirituális ereje is pozitív hatással lehet ránk. 





A köves nyaklánc az idei év nagy slágere volt. Minél feltűnőbb és színesebb volt egy darab, annál jobban nézett ki. Bármilyen ruhadarabot feldob, így jó befektetés.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése