2015. január 24., szombat

Geometrikus minták

A geometrikus minták a régebbi időkben kezdtek divatba jönni, majd egy időre el is tűntek. Nemrég pedig újra felbukkantak, egy újabb, modernebb formában. Ilyen darabokat fogok most bemutatni. amik között találhatunk hagyományosabb, és futurisztikusabb stílusokat is.








A szoknyákon különböző formákban jelenhet meg ez a stílus, geometrikus lehet a szoknya mintája, vagy esetleg a szabása is, amitől még extrább lesz az összeállítás.



A felsőkön is sokféleképpen jelenhet meg, és, ha a ruha mintája nem is, de a rajta lévő dekoráció geometrikus mintájú, az is sokat dobhat egy darabon.




A pulcsikkal és a kabátokkal érdemes egy kicsit visszafogottabban kísérletezni, hiszen egy ilyen feltűnő ruhadarab már magában nagyon feltűnő. Párosítsd visszafogott, elegánsabb ruhákkal.



A nadrágokkal sem árt vigyázni, mert egy mintás nadrág sokkal szélesebbnek mutathat a kelleténél. Ha pedig nem szeretnél kitűnni egy ilyen mutatós darabbal, akkor elég, ha egy kis mintát viszel a sortodra (mint ahogy a fenti képen látható.)





A ruhák is nagyon különlegesek ebben a stílusban, mind mintázat, és mind szabás terén. Egy ilyen ruhához nem is kell túlkomplikálni a kiegészítőket, így is különleges.




Kiegészítőkön is nagyon vagány, bátran szerezz be ehhez hasonló darabokat a ruhatáradba. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése