2014. december 29., hétfő

Szilveszteri szettek

Nemsokára egy újabb évet tudhatunk magunk mögött, ami egyeseket elégedettséggel, míg másokat bizonytalansággal tölt el. Ha szeretnél vidáman és pozitívan átlépni 2015-be, szervezz egy jó kis programot a barátaiddal, családoddal, és érezd jól magad! Akkor sincs ok az elkeseredésre, ha még nem tudod mit csinálj Szilveszterkor, hiszen ma már sok lehetőség közül válogathatsz.




A másik, és egyben legfontosabb kérdés: Mit vegyél fel Szilveszterkor?

Az év utolsó napja szinte mindenhol bulizással és sok nevetéssel telik, ezért nem árt kicsípni magunkat, és jól  érezni magunkat a bőrünkben.



Ezen az estén bizonyára sokat fogsz mozogni, táncolni, ezért a kényelem sem elhanyagolható szempont a ruhaválasztásnál. Próbálj meg csinos lenni, de ez véletlenül se menjen át túlzott feltűnősködésbe, és arra is ügyelj, hogy ne mutass magadból túl sokat! 


Ezek az outfitek kevésbé bevállalósak, és inkább az elegáns vonalat érvényesítik, ezért egy felnőttesebb bulihoz tudnám elképzelni. Egy különleges alkalmi ruha letisztult blézerrel tökéletes párosítás. És ha a lábad elfáradna a sok táncolásban, cseréld le a magassarkút egy kényelmes balerina cipőre!


Ezt a szettet leginkább egy tinédzser buliban tudnám elképzelni, hiszen nagyon trendi és laza is egyben. Nem bonyolítja túl a kiegészítőket, maga az összhatás pedig iszonyat vagány.


Ha pedig semmi kedved a cicomához, bújj egy kényelmes nadrágba, és dobd fel a szettedet különleges darabokkal! Így az összeállításod egyszerre lesz csinos és komfortos. 

Kész is vagy, már csak annyi kell, hogy csodásan érezd magad, és jókedvvel telve lépj át az új esztendőbe!



Boldog Újévet! 




Bori




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése