2014. február 18., kedd

Ahova érdemes betérned-Vásárlókörút

Ebben a bejegyzésben a személyes tapasztalataimat és tippjeimet osztom meg veletek a különböző boltokról, valamint, hogy mire figyeljetek vásárlás közben. Shoppingra fel! :)

1. Miután belépsz a hatalmas bevásárlóközpont ajtaján, rögtön meglátod a hatalmas tömeget, az óriási teret és a tengernyi üzletet, ezért érdemes egy kis tervet készítened, hogy ne bolyongj össze-vissza, mert nem csak eltévedhetsz, hanem az eddig kikapcsolódásnak szánt vásárlás is szörnyű stresszé válhat.

2. Használd ki a kuponokat, kedvezményeket, leárazásokat, és hasonlítsd össze a boltok kínálatait. Egy egész napot ajánlatos vásárlásra szánni, hiszen így kerülheted el, hogy bármiben is tévedj a ruhával kapcsolatban.

3. Ne egyedül menj vásárolni, hiszen egy anyai, barátnői, húgi, vagy nővéri tanács mindig jól jön. Az étkezéseknél is szerencsés ha többen vagytok, hiszen könnyebben tudtok asztalt foglalni, de semmiképp ne ess túlzásba, hiszen 6-8 fő már igen nehezen tud leülni nyugodtan, és együtt enni.





És persze lőhetsz magadról pár tükörben pózolós képet a próbafülkében. Aztán mehet is instagramra! ;)


4. Boltok: Most felsorolom a kedvenc boltjaim, ahova általában mindig betérek, és találok is valami szép, ízléses darabot
 - H&M: Az igazi kedvencem, hiszen nem csak a ruhák anyaga, kinézete hanem az ára is nagyon jó.
 - Zara: Igazi high fashion bolt, ahol jó minőségű, márkás cuccokat találsz, igen borsos áron. A kinézetük          viszont mindent megér.
 - Stradivarius, Bershka: Igazi különleges, csinos, csajos de egyben vagány cuccokat találhatsz a 2 boltban.
 - Tally Weijl, New Yorker: Igazi fiatalokra specializálódott boltok, a kinézet mindig különleges, de a ruhák      minősége, és az időjárásnak való megfelelése néhol hiányzik.
 - Mango: Ízléses reklámok, ruhák, design. Teljesen jó, a ruhák minőségében nincs semmi kivetnivaló, az          árak pedig a szokásosak. Hatalmas leárazásokra számíthatsz a szezonvégeken.
 - Claire's: A legédesebb, legfurább, és legkülönlegesebb, de kétségkívül a legmenőbb ékszereket találhatod meg itt bármilyen stílusban. Az árak nem alacsonyak, de termékek kinézete mindenért kárpótol.

Próbálj meg egy kényelmes, de divatos ruhát felvenni. :)) Jó szórakozást!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése