2014. január 6., hétfő

Randitippek

Avagy, hogyan csavard el egy fiú fejét.
Minden fiúnak más és más dolog tetszik meg egy lányban. Van akiknek csak a külső fontos, de a legeslegfontosabb mindig is a belső marad, hiszen így tartja a mondás: Külső megfog, belső megtart. Mindig figyeljetek oda az alábbi tippekre, hiszen könnyen a hasznotokra válhatnak! ;)

1. Megjelenés: Soha ne öltözz kihívóan, közönségesen, mert ez csak a perverz, szexista embereket vonzza, akiket, remélem jó messzire elkerültök. Próbálj meg saját egyéniséged szerint öltözni, olyan ruhában, ami csinos, de egyben kényelmes is. A legfontosabb, hogy jól érezd magad benne, nem az, hogy feszengjél a 10 cm-es sarkú cipődben. Ne használj túl sok alapozót, sem kirívó sminket, mert nem egy jelmezbálba készülsz! Törekedj a természetességre és az egyszerűségre!


2. Viselkedés: Próbálj meg közvetlen lenni, mosolyogni, és magadat adni, mert, ha megjátszol valamit, abból jó nem sülhet ki! Legyél kedves, tapintatos, érdeklődj  az iránt, amit mond! Rá figyelj, és ne rágózz közbe, vagy nyomkodd a telefonodat! Add meg neki a kellő tiszteletet! Ha bókol, akkor kedvesen fogadd, és köszönd meg, mert a fiúknak nem jönnek be a beképzelt csajok...Egy kis flört pedig szinte kötelező, hiszen ebből derül ki, hogy megvan-e köztetek a kémia!


3.Evés: Egy randi előtt, soha nem szabad éheztetned magad! Így csak azt éred el, hogy még többet fogsz enni! Egyél egy laktató, de ne túl sok ételt, így elkerülheted, hogy degeszre egyed magad! Azért ne ess túlzásokba sem, mert egy puffadás az első randin nem valami kellemes dolog!


Sok sikert! ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése