2014. január 2., csütörtök

Kötelező alapdarabok

Ezeknek a ruháknak minden nő szekrényében hely van (remélhetőleg) :

1. Fehér ing: egy jó ropogós, élre vasalt fehér ing nagyon egyszerű, de sokat dob a kinézeteden. Egyszerű, de nagyszerű, és pompásan tudod párosítani szinte mindennel, mindenféle stílusban. Hordhatod fiús kiegészítőkkel, nőies darabokkal, nadrággal, szoknyával, egy sima hétköznapra, egy elegáns eseményre, bulira, szinte bárhova felveheted-divatos leszel


2. Farmer: az egyik legfontosabb alapdarabja egy ruhatárnak. A legjobb ha egy egyszerű, jó minőségű, és szűkített szárú fazont veszel, ami jól áll. Az ilyen nadrágok 6 ezer Ft-tól kezdődnek, de akár 30 ezer Ft-ba is kerülhetnek. A legjobb ha beszerzel egyet, mivel egy ilyen farmerre mindenkinek szüksége van. Elég sok mindenhez felveheted, ezért megéri a rá kiadott pénz.



3. Elegáns blézer: akármennyire leginkább férfiak hordják, ez is egy fontos alapdarab. Nagyon sokat tud dobni egy szerelésen, és ami a legjobb benne, hogy mindenféle stílusú outfithez felveheted. Akár egy punkos, vagy egy kislányos szetthez is nagyon jól áll. Szerencsére ma már elég sok helyen, kedvező áron beszerezheted és a ruhatárad kedvencévé válhat.


4. A 'kis fekete': Coco Chanel után szabadon - Az egyik legegyszerűbb és legsikkesebb partiruha, minden esetben egy kis fekete ruha. Ezzel nem lehet mellé lőni. Minden nőnek jól áll, csak meg kell találnia a neki kedvező szabású ruhát. Akár hétköznapra is hordhatod egy vagány bakanccsal és egy farmerdzsekivel.



5. Fekete magassarkú: igen, lehet, hogy nehéz benne menni, és kényelmetlen, de minden nőnek kell legalább 2 ilyen cipő. Az egyik kényelmesebb, a másik pedig magas és szexi legyen. Alkalmakkor ez a legszexibb viselet.

6. Balerina cipő: a hagyományos, valamint a továbbfejlesztett változat is kötelező egy női gardróbba, mert kényelmes, sikkes és bármihez fel tudod venni.

7. Nagy táska: egy olyan hétköznapi, nagy darab amibe minden belefér, és csak a válladra dobod és mehetsz is. Kötelező beszerezni!



8. Sort: lehet akármilyen anyagból, vagy bármilyen színű, szinte minden évszakban viselheted.



9. Kötött pulcsi: Az őszi-téli hónapokban nagyon jól jön, és ha egy ízléses pulcsit választasz, az nagyon divatos lehet bármilyen kiegészítővel.



10. Mini szoknya: Lehet testhez feszülő, vagy akár fodros, a lényeg, hogy vonzza a tekintetet. Az ilyen ruhadarabokban egyszerre lehetsz szexi és kislányosan bájos.



+1: Mintás, feliratos póló: cuki és jópofa. Mi kell még? :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése