2014. január 4., szombat

2013-as trendek

Ugye most már végleg lezártuk a 2013-as évet, de egy kis visszatekintőt hadd szolgáltassak nektek a tavalyi év pár,jópofa, de olykor megdöbbentő divatjairól! :)

1. Éljen a csúnyapulcsi! Ugye mindegyikőtök járt már úgy, hogy Karácsonyra egy nem épp ízléses pulcsit kapott, amit soha az életben nem vett volna föl? Itt van rá a megoldás. December 23-án mindenki felvehette a legrondább pulcsiját, és szégyenkezés nélkül vonulhatott végig az utcán úgy, hogy nem lett közröhej tárgya.



2. Ez aztán galaktikus!: a ruhapiacot szinte rögtön meghódította ez az új minatőrűlet. A galaktikus minták a távoli űrbe repítettek el minket, és nem győztek túlzásokat használni. A cicanadrágoktól kezdve a karkötőn át a pólókig, szinte mindenen megtalálhattuk.



3. Bajuszok mindenhol: Ez valahogy mostanában nem akar ki menni a divatból. Ráadásul egyre több férfi növeszt cuki bajuszt., hogy jelezzék a világnak elkötelezett hipsterségüket. Azért pólón kicsit jobban mutat, fiúk! :)



4. Magasderekú sort: csúnyábbik, szlenges nevén-picsanadrág, aminek rövidebb verzióját csak a nagyon vékony, bátor lányok viselték. Remekül lehetett párosítani szinte bármilyen ruhadarabbal, ezért reményeink szerint nem megy ki a divatból.



5. Grunge stílus visszatért!: Ebben az évben mintha Kurt Cobain ruhadarabjai önálló útra keltek volna és egy időgéppel ideröppentek volna a '80-as évekből. Elő a Martens bakancsokkal! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése